Produktionspersonal sökes på heltid!

Information om uppdraget

Söker du jobb inom produktion och vill jobba inom köttindustrin? Är du arbetsam, driven och initiativtagande? Då har vi jobbet för dig!
Vår kund ligger i Partille och företaget arbetar med kött- och charkuteriprodukter.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av packning, skivning och kryddning av kött, men även andra arbetsuppgifter som förekommer i produktion.
Företaget hanterar livsmedel i ett kyllager, så du måste kunna hantera kyla (ca 8 grader)
Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag kl7-16.

Start och upplärning sker så fort vi har hittat rätt kandidat och kommer löpa på minst 6 månader, med goda möjligheter till förlängning.

Du kommer vara anställd hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund

Kunskaper för uppdraget

För att trivas på vårt kundföretag behöver du som person vara självgående och lösningsorienterad, vara öppen för en arbetsmiljö med högt tempo och skiftande arbetsuppgifter och vara beredd att arbeta i en kylig miljö (8° C). God fysik är att föredra då det förekommer tunga lyft. Meriterande är om du har erfarenhet av produktion. Som person ser vi gärna att du är snabblärd, arbetsam och ha lätt för att samarbeta samt att du är initiativtagande och lyhörd. Du behöver kunna ta för dig och vara flexibel då skiftande arbetsuppgifter förekommer samt kunna hantera kött och charkprodukter. Sök redan idag då rekryteringsarbetet sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!