Untitled Document

Produktionsledare
Swisslog bygger för framtiden och söker nu engagerade ledare och chefer som vill vara med och forma vår nya organisation. Just nu söker vi en coachande Produktionsledare som vill ta täten för vår montering, testverksamhet och elverkstad. Vi söker dig med ett naturligt ledarskap och ett stort engagemang som vill vara med och utveckla såväl medarbetare som produktion in i framtiden.

Om företaget
Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är sedan 2015 en del av KUKA-koncernen som med sina 13.000 anställda är världsledande när det gäller automationslösningar. Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar automatiska staplingskranar (Vectura) och transportörer (ProMove) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med sina systerföretag kan organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Verksamheten arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som Produktionsledare har du det övergripande ansvaret för att din avdelning når verksamhetens mål och långsiktiga strategi. Du har en ledande och coachande roll och ska säkerställa att avdelningen når uppsatta produktionsmål med fokus på säkerhet, kvalitet och leverans. Du är den som ansvarar för att utveckla verksamheten så att leveranser sker på rätt tid med rätt kvalitet. Daglig styrning, ständiga förbättringar och 5S är några av de verktyg du kommer att arbeta med i vardagen. I rollen som produktionsledare ingår personal- och arbetsmiljöansvar för ca 25 medarbetare, varav 3 teamledare. Du kommer tillsammans med dem att arbeta förebyggande med säkerhet och arbetsmiljö. Som produktionsledare på Swisslog blir du en del av företagets projektorienterade organisation som kännetecknas av en dynamisk och utvecklande miljö. Du kommer ha ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med projektledning, inköp, konstruktion med flera. Du rapporterar till Head of Operations och ingår i ledningsgruppen för Operations.

Din profil
Nu söker vi dig som med stor vilja och engagemang vill leda och förbättra din verksamhet genom att skapa delaktighet och motivation hos dina medarbetare och kollegor. Tidigare ledarerfarenheter inom produktion är ett krav och relevant akademisk utbildning är meriterande. Vi tror att du är drivande, uthållig och energisk samt van att påverka och ta ansvar. Du kommer att få leda en verksamhet i förändring vilket kräver flexibilitet, långsiktighet och personlig mognad. För att lyckas i den här rollen bör du också vara en god kommunikatör och ha förmågan att engagera samt skapa förtroende hos dina medarbetare. Stor hänsyn kommer att tas till dina personliga egenskaper och erfarenheter. Då koncernspråket är engelska, förutsätter vi att du har goda kunskaper i det engelska språket.

Ansökningsförfarande
Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag! Vi tar endast emot sökande via cv-databasen. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig och att uppdatera dina uppgifter. Väl mött! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Patrik Funcke på 013-32 94 22

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Produktionsledare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer