Produktionschef sökes till BDX
Job Description

Information om uppdraget

Gillar du att ta stort ansvar för ett eller flera projekt i ett etablerat företag? Eller söker du nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
BDX Kalix söker nu en produktionschef till sin verksamhet. I denna roll ansvarar du tillsammans med projektchefen för hela Östra Norrbotten för ett eller flera projekts hela genomförande. I arbetet ingår planering, resurssättning, inköp, uppföljning av produktion avseende ekonomi, kvalitet, miljö och säkerhet. I projekten arbetar du tillsammans med projektingenjörer, arbetsledare, yrkesarbetare. En viktig del i dina arbetsuppgifter är kontakten med beställare och kunder.
Tjänsten erbjuder stor frihet under stort ansvar, delaktighet i alla delar från start till slut av projekt där hantering, räkning och kalkylering av dessa sker löpande. Allt från anbud till genomförande. Du får även arbeta med en bra arbetsgrupp med mycket bred kompetens.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har en universitetsbakgrund som ingenjör gärna civilingenjör med inriktning infrastruktur, väg och vatten. Då tjänsten kräver att man har kontakt med kunder så är det viktigt att man kan branschen/yrket. Har du även arbetat tidigare som produktionsledare och har haft administration och ekonomi som en del av arbetsuppgifterna är det ett plus. Som person är du noggrann, ansvarsfull och har bred kompetens. Du är en lagspelare som gillar att ta ansvar för gruppen. Fortsatt är du resultatorienterad, gillar att ta initiativ och duktig på att kommunicera. Kunskaper om AMA, AB04, ABT06 är ett krav. Tjänsten är på heltid med start efter sommaren. Arbetstiderna är måndag till fredag 07-16. Detta är en rekrytering vilket innebär att du bli anställd direkt av BDX Kalix, samt sitter på deras kontor i Kalix. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person, därav kan rekryteringen komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 31 juli 2017. Tveka därför inte. Sök idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!