Produktchefsassistent sökes till internationellt företag i Landskrona!

Information om uppdraget

Nu letar vi efter en produktchefsassistent till vår internationella kund i Landskrona. Är du i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet? Ansök då redan idag!
Till vår kund i Landskrona, som är marknadsledande inom sitt segment, letar vi nu efter en produktchefsassistent.
Här kommer din uppgift framför allt vara att stötta produktchefen i det dagliga arbetet, där vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

- Skapa sälj och volymrapporter
- Samla in, bekräfta, förbereda, omvandla och presentera data och statistik på försäljning av de olika produkter bolaget säljer
- Nätverka och bygga relationer med samarbetspartners, andra avdelningar på bolaget samt värna om dessa över tid.
- Skapa rapporter för styrelsemöten där produktchefen kommer närvara, samt skapa månadsrapporter
- Vara en aktiv del i nylansering av produkter, koordinera med marknad och utvecklare för att planera utförandet

Uppdraget kommer löpa 12 månader med chans till förlängning, du kommer att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund.
Arbetstider är kontorstider, måndag-fredag.
Då vi rekryterar löpande till den här tjänsten så råder vi dig att ansöka så fort du har möjlighet.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser att du är i början utav din karriär där du har ett par års yrkeserfarenhet.
Du är en fena på Officepaketet och framförallt Excel, du har goda kunskaper i programmet Power Bi samt är van vid att arbeta i diverese statistik- och analysprogram. Du är även flytande i engelska i tal och skrift.
Som person är du social och utåtritkad, du är van vid att arbeta i projekt och med olika människor samtidigt som du trivs i att arbeta på egen hand.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se