Untitled Document

Product Marketing Manager

Glödhett bolag i kraftig tillväxt söker en Product Marketing Manager

Riada började utveckla mjukvaruprodukter för 3 år sedan, idag har vi fler än 1700 kunder över hela världen. Vårt team hjälper organisationer såsom Spotify, Disney, Google, Intel, Oracle och U.S Airforce för att för att effektivisera sina verksamheter. Riada är ett "glödhett" företag i stark tillväxt.

Vi bygger avancerade lösningar som idag är tätt förknippade med Atlassians produkter som JIRA och Confluence. Tillsammans med Atlassian växer vår kundbas med 50 % per år.
Vi befinner oss i ett spännande skede, och erbjuder nu en nyckelroll på företaget med ansvar för Riadas marknadsföringsinsatser på en internationell marknad.

På Riada älskar vi engagerade och motiverade människor som brinner för att lära mer, och som vill dela med sig av sin egen kompetens. Vi tror att du är en självgående, proaktiv och positiv person, med en vilja att ta ansvar för ditt område, från högt till lågt, och har en stark förmåga att driva projekt

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
*Strategiskt och operativt marknadsföringsarbete
* Sätta upp en marknadskommunikationsplan och driva aktiviteterna i den
* Tekniskt dema våra produkter för partners och kunder
* Skapa marknadsmaterial tillsammans med våra designers
* Arbeta med, och delta vid olika events, både i Sverige och utomlands

Vi söker dig som:
* Har minst 5 års erfarenhet av marknadsföring
* Är en modern kommunikatör i svenska och engelska
* Har stor förståelse för, och kunskap om, digital kommunikation och webb
* Gediget teknikintresse och erfarenhet av att arbeta i ett mjukvaruutvecklande företag
* Är en van och noggrann beställare av externa tjänster
* Har ett kreativt förhållningssätt till varumärkespositionering och skapandet av PR-insatser som genererar uppmärksamhet och skapar budskap

Vi erbjuder dig:
Som anställd på Riada får du möjlighet att arbeta tillsammans med några av världens bästa produktutvecklare. Vi är alla en del av de resurser du har till ditt förfogande. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår ledningsgrupp och våra partners.

Vi erbjuder bra förmåner, flexibel arbetstid och en schysst arbetsmiljö. Dessutom har vi regelbundet interna föreläsningar för kompetensutveckling, konferenser och after work-aktiviteter. Vi har kul tillsammans, och är måna om att våra medarbetare ska ha en bra balans mellan jobb och fritid!
Alla våra kontor, i Stockholm, Göteborg och Malmö, är belägna mitt i city.
Jobbrekommendationer