Untitled Document

Processtekniker till SKF:s gjuteri
Vill du arbeta med innovativ produkt- och processutveckling? Vill du dessutom få chansen att arbeta med gjuteritjänster i ett anrikt företag? Då har du nu chansen att söka till SKF i Katrineholm!

Om företaget
SKF Mekan utvecklar, tillverkar och marknadsför lagerhus och lagertillbehör som används där SKFs lager byggs in i maskiner och olika anläggningar. Tillverkningen sker dels i Gjuteriet och dels i vår bearbetning. SKF Mekan AB omsätter ca 1000 MSEK och har ca 500 anställda. Företaget är certifierade enligt ISO/TS 16949, ISO 14001 och OHSAS 18001.

Dina arbetsuppgifter
Gjuteriet i Katrineholm består i stort av smältverk, två automatiserade sandformningsanläggningar med tillhörande gjutlinjer, en handformningsanläggning samt gjuteri-laboratorie. Anläggningen har under flera år varit föremål för en rad investeringar i ny utrustning där det senaste tillskottet är ett helt nytt smältverk med tillhörande materialhanteringsanläggning. Som processtekniker arbetar du varierande i många olika moment. Din kunskap om teknik och gjuteriverksamhet har avgörande betydelse för utvecklingen av gjuteriet. Optimering av rutiner och processer, rondering samt drift- och processövervakning är några av de delar som präglar tjänsten.

Din profil
Vi tror att du som söker är civil- eller högskoleingenjör med tidigare erfarenhet och intresse av gjuteritekniska frågor. Du är en god tekniker och har arbetat med liknande arbetsuppgifter inom industrin tidigare. Som person tror vi att du -Har god kommunikationsförmåga -Trivs med att arbeta i grupp -Är kvalitetsmedveten och strukturerad Vi ser att du har en god förmåga att driva egna projekt samt att du på ett självständigt sätt löser eventuella problem. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter i företaget. Rekrytering sker löpande. Lön enligt överenskommelse.

Ansökningsförfarande
Tycker du att tjänsten verkar intressant? Sök på www.skill.se, Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Ljungholm på 011-199470 eller amanda.ljungholm@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Processtekniker till SKF:s gjuteri !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer