Processoperatörer / Pressgjutare sökes!

Information om uppdraget

Har du tidigare erfarenhet inom pressgjutning? Är du redo för en ny utmaning? Då kan vi ha jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig med något års erfarenhet som processoperatör eller liknande arbete. Du brinner för att dagligen lära dig nya saker inom ditt yrke och är allmänt händig. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för att säkerställa driften av automatiserade maskiner. Du ställer in pressgjutmaskiner och robotar, övervakar gjutprocessen samt utför olika typer av kvalitetskontroller.

Arbetstiderna är tvåskift vilket innebär att du ena veckan jobbar 06.00 - 14.00 måndag till fredag samt andra veckan 13.46 - 22.05 måndag till torsdag. Det kan även bli aktuellt med nattarbete måndag till torsdag.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men du utför arbetet hos kund.

Kunskaper för uppdraget

För att trivas i denna tjänsten ska du vara självgående och driven, noggrann och serviceinriktad. Målet är att du snabbt blir en stabil medarbetare som också hjälper andra att utvecklas. Du kommer att ingå i ett team med erfarna medarbetare som ger dig stöd på vägen. Det är meriterande om du har truck- och traverskort. Låter detta intressant? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se