Planeringsingenjör/Samhällsplanerare


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.Arbetsbeskrivning

Stadsfastigheter är en avdelning inom Malmö stad Serviceförvaltningen. Stadsfastigheter förvaltar och bygger Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid. Fastighetsbeståndet uppgår totalt till ca 1,7 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,5 miljoner kvadratmeter utemiljö. Stadsfastigheter omsätter ca 1,7 miljarder kronor per år. I det dagliga arbetet prioriteras hållbarhetsfrågor.

Som medarbetare på stadsfastigheter arbetar du utifrån Malmö stads värdegrund och Malmö stads personalpolicy, du är en god ambassadör för serviceförvaltningen och arbetar för goda relationer.

Vi på stadsfastigheters projektenhet söker en ny kollega som tillsammans med oss arbetar för att på bästa sätt arbeta med de mål som antagits för Malmö stad, serviceförvaltningen och stadsfastigheter.

Som planeringsingenjör på stadsfastigheter utreder du om förändringar och framtida användningar av befintliga byggnader. Du kommer att vara delaktig som serviceförvaltningens sakkunnig och skriva remissutlåtanden för förvaltningen i detaljplaner och exploatering.

I tjänsten ingår även att:
•göra inplaceringstester och konsekvensanalyser.
•hjälpa till att rita och skissa för enklare förändringar för befintliga byggnader.
•bistå avdelningen med sakkunskap i ärenden.


Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har en Lantmätarexamen eller annan utbildning jämte erfarenhet som kan prövas likvärdig. Du har lång erfarenhet av kvalificerat arbete inom offentlig miljö, där datorn är ditt naturliga hjälpmedel i arbetet samtidigt som du är duktig på att illustrera och förmedla dina idéer och visioner.

Du har också mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska, och det är meriterande om du har kunskaper i tal och skrift i engelska. Som person har du lätt för att arbeta självständigt, ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha en god kommunikativ förmåga, och inte minst att du kan arbeta efter Malmö stads värdegrund.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-30

Referensnummer: 2017-SF-120

Kontaktpersoner
  • Helén Nilsson
  • Enhetschef
  • 0709-606887

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Planeringsingenjör/Samhällsplanerare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer