Personalassistent/Rekryteringsassistent

Information om uppdraget

Vill du utveckla dina kunskaper inom rekrytering? Söker du ett extrajobb bredvid dina studier?
Vi söker nu dig som vill jobba extra som Personalassistent/rekryteringsassistent på vårt Malmökontor.

I tjänsten kommer du att stötta rekryterarna i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår administrativa arbetsuppgifter och mycket arbete med service, då främsta kontakt sker med kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat,
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
- Administrativa uppgifter, såsom sortering, uppdatering av listor mm

Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 15 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid. Du kommer kunna arbeta både heldagar och halvdagar, efter vårt behov och din tillgänglighet.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten ska tillsättas med start omgående.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, beteendevetenskap, service, marknadsföring eller liknande.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1,5 år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 15 h/vecka under terminerna.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att jobba undan.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se