Personaladministratör sökes till StudentConsulting i Stockholm

Information om uppdraget

Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Lockas du av att testa på arbetet som rekryterare på deltid? Vi söker nu en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i Stockholm!
Tjänsten som personaladministratör innebär att stötta kollegor i deras dagliga arbete. I tjänsten ingår både administrativa och serviceinriktade arbetsuppgifter med rekrytering som huvudområde, du har i rollen mycket kontakt med kandidater och konsulter.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Annonsutformning
- Urval, telefonintervjuer, inbokning av intervjuer samt referenstagning
- Arbetsmarknadsaktiviteter, såsom affischering, deltagande på mässor mm
- Schemaläggning
- Telefonkontakt med konsulter
- Övrig administration

Tjänsten är på deltid och vi behöver att du är tillgänglig för att arbeta minst 10-16 timmar/vecka under terminstid. Arbetstiderna är mån-fre dagtid, även halvdagar kan förekomma. Då vår arbetsbelastning är väldigt varierad kan behovet av din hjälp variera mycket från vecka till vecka. Vi ser gärna att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel.

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb. Tjänsten startar så fort vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är hungrig på att ta dig an arbetslivet parallellt med studierna och applicera teori i praktik. Vi tror att du är mitt uppe i dina studier, gärna inom området för personal- och arbetslivsfrågor, ekonomi, marknadsföring eller liknande.
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst 1år kvar på dina studier. Du ska kunna jobba minst 10-16h/vecka under terminerna. Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik.

För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad. Vi ser att du är driven som person och tycker om att arbeta i högt tempo. Lokal anknytning är meriterande. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person. Söker gör du via vår hemsida www.studentconsulting.se

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se