Untitled Document

Penetrantoperatör till Saab!
Saab Aeronautics startar snart upp en ny penetrantanläggning och behöver förstärkning i teamet!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som penetrantoperatör arbetar du med oförstörstörande provning av olika detaljer. Syftet är att hitta olika defekter såsom sprickor i materialet. En noggrann kontrollering sker av produkten för att förhindra att framtida fel uppkommer. Avdelningen arbetar med flourocerande penetrant. Arbetet sker i tvåskift.

Din profil
Vi söker efter en lugn, trygg, social och noggrann person som trivs med samarbete och som även kan arbeta självständigt om situationen kräver detta. Du är kritisk och vågar ta egna beslut med självsäkerhet. Du bör trivas i en miljö med flera arbetsmoment och tidsramar som kräver stor kvalitetsmedvetenhet och stresstålighet. För att trivas i rollen har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är att vara nivå 2 certifierad pentrantoperatör.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på mailadress josefine.kindahl@skill.se alt. 013-47 32 061 Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning och på längre sikt övertagning av Saab. Låter det som något för dig? Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Penetrantoperatör till Saab! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs