Ordningsamma Teamledare sökes till brevsorteringen i Årsta innan jul!

Information om uppdraget

Är du ordningsam och drivs av att uppnågoda resultat? Trivs du bäst i en ledarroll där du får engagera och leda dina kollegor mot uppsatta mål? Då är du kanske vår nästa teamledare!
StudentConsulting söker nu Teamledare till julkortsorteringen den 11-22 december.

I rollen som Teamledare är det bland annat ditt ansvar att försäkra att samtliga medarbetare är på plats vid passets början och slut samt dokumentera och rapportera eventuell frånvaro till din närmsta chef. Vidare är det ditt ansvar att agera som ett stöd på ute på arbetsplatsen och aktivt coacha medarbetarna i brevsorteringen och se till att arbetet flyter på. Du kommer även själv delta i sorteringen.

Uppdraget pågår från den 13-22 december och passen är förlagda antingen 7-16 eller 15-22.Krav för tjänsten är att du kan jobba samtliga dagar under förmiddagspasset eller samtliga dagar under eftermiddagspasset. Den 11 december kommer du även få en utbildning för att få bästa förutsättningen att leda dina medarbetare.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund i Årsta. Välkommen med din ansökan!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Vi kräver även att du kan jobba samtliga pass förmiddag eller samtliga pass eftermiddag. Det är starkt meriterande om du bor i eller i närheten av Årsta. Som person ser vi att du är driven, ordningsam och har en talang för att engagera din omgivning. Du har även skinn på näsan och är duktig på att fånga publikens uppmärksamhet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se