Ordertmottagare sökes för heltidsuppdrag!

Information om uppdraget

Har du tidigare arbetat med administrativa uppgifter och är intresserad av en ny utmaning? Då kan vi ha jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta som ordermottagare på ett expansivt företag i Jönköping. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av daglig kontakt med företagets kunder, dvs ordermottagning, orderplanering och övriga kundfrågor samt fakturering.Du kommer att arbeta i ett team där beslutsvägarna är korta och du kommer få en succesiv upplärning av dina kollegor.

Uppdraget förväntas pågå under en kortare period med start 1/11 med goda chanser till förlängning. Uppdraget innebär att du blir anställd av Studentconsulting men kommer utföra ditt arbete hos vår kund i Jönköping.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du som söker ska ha något års erfarenhet av administration/ordermottagning. Som person är du driven i ditt arbete och klarar av att arbeta självständigt. Du håller god kvalitet på ditt arbete och är inte rädd för att ta egna beslut. För att lyckas i rollen är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ för att fullföra ditt arbete. Fortsättningsvis har du även en god kommunikativ förmåga och ett gott bemötande mot både kunder och dina kollegor. Kunskaper inom affärsystemet Visma är meriterande.

Låter detta som ett jobb för dig? Ansök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se