Orderkonstruktörer sökes!

Information om uppdraget

Är du på jakt efter nästa utmaning och vill arbeta som orderkonstruktör på ett stort, attraktivt företag i Ludvika? Då kanske det här är ditt nästa karriärsdrag!
Vi på StudentConsulting söker nu flera orderkonstruktörer till vår kund i Ludvika. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult.

Tjänsten är på heltid, kontorstider måndag-fredag, start omgående.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du är utbildad ingenjör, civilingenjör eller elkraftsingenjör. Du är van vid att arbeta i system och trivs i en roll där du får agera 'spindeln i nätet'. Vidare är du ordningssam, kreativ, duktig på att samarbeta i team samt öppen för förändringar. Du har även en teknisk bakgrund, gärna inom el.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Då vår kund ser långsiktigt på denna tjänst är studenter inom ovan nämnda utbildningsinriktningar även välkomna att söka tjänsten.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se