Untitled Document

Operatör till Saabs Rörverkstad
Har du god materialkännedom och vill arbeta i en bred verkstadstjänst på Saab? Vi söker dig med lång erfarenhet av verkstadsarbete. På Saabs Rörverkstad i Linköping får du chansen att arbeta med varierade arbetsuppgifter!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
På Saabs Rörverkstad arbetar sex operatörer. Här får du möjlighet att arbeta i en bred tjänst med varierade arbetsuppgifter och blir en del av en verkstad med många kompetenser och behörigheter. Som operatör agerar du flexibelt och din tidigare erfarenhet gör att du kan hoppa in där behovet finns! Många av arbetsuppgifterna är kopplade mot rör och innebär att bland annat isolera, rengöra och märka rör.

Din profil
Du tycker om att ha ett flexibelt arbete och är som person öppen i sinnet. Vi tror att du har en positiv inställning till din omgivning och bidrar med god stämning till arbetsgruppen. Det viktigaste för tjänsten är att du har en mycket god verkstadsvana då arbetsuppgifterna inom Rörverkstaden är varierande. Det är även viktigt att du har god materialkännedom. För att trivas i rollen har du flera års erfarenhet av arbete inom verkstad och har dessutom NC-vana. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där möjligheten finns att framåt sett övergå i en anställning hos Saab. Varmt välkommen med din ansökan! 
Operatör till Saabs Rörverkstad !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer