Nyöppnad restaurang söker restaurangbiträden på heltid!

Information om uppdraget

Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att träffa nya människor i en fartfylld och spännade miljö? Är du en person som brinner för mat och servering samt att ge kunder en bra serviceupplevelse, då är det dig vi letar efter!
För vår kunds räkning söker vi dig som vill jobba heltid i vår kunds restaurang.

I rollen som resturangsbiträde är du ansiktet utåt gentemot resturangens gäster och du kommer ingå I ett glatt och serviceinriktat litet team. Ditt arbete kommer främst innebära att ta beställningar från kunder, hjälpa till i restaurangen/disken samt kassahantering.

Arbetstiderna kan vara förlagda både på vardagar och helger med varierande tider. Tjänsten kommer att tillsättas samt påbörjas så fort som möjligt och pågår fyra månader framåt med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga in där det behövs. Du ska trivas i mötet med kunden och ha en vilja att göra denna nöjd.

Som person ska du vara serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ. Förkunskap inom restaurangbranschen är meriterande. Det är viktigt att du har en bra servicekänsla och en positiv attityd. Passar detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se