Nyöppnad restaurang söker restaurangbiträden på deltid!

Information om uppdraget

Letar du efter ett arbete där du får möjlighet att träffa nya människor i en fartfylld och spännade miljö? Är du en person som brinner för mat och servering samt att ge kunder en bra serviceupplevelse, då är det dig vi letar efter!
För vår kunds räkning söker vi dig som vill jobba på deltid vid sidan av studier i vår kunds restaurang.

I rollen som resturangbiträde är du ansiktet utåt gentemot resturangens gäster och du kommer ingå i ett glatt och serviceinriktat litet team. Arbetsuppgifterna kommer innebära att ta beställning från kunder, hantera kassa samt hjälpa till i restaurangen/disken.

Arbetstiderna kan vara förlagda både vardagar och helger med varierande tider. Tjänsten kommer att tillsättas samt påbörjas så fort som möjligt och kommer pågå fyra månader framåt med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som inte är rädd för att hugga in där det behövs. Du ska trivas i mötet med kunden och ha en vilja att göra denna nöjd. För deltidsarbetet ser vi att du har en annan huvudsaklig sysselssättning såsom studier, eget företag eller att du idrottar på elitnivå.

Som person ska du vara serviceinriktad, ansvarstagande och kommunikativ. Förkunskap inom restaurangbranschen är meriterande. Vidare ska du ha en bra servicekänsla och en positiv attityd Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se