Nu söker vi en driven och försäljningsintresserad student!

Information om uppdraget

Är du en säljarpersonlighet? Är du student och gillar att prata i telefon? Då är det dig vi söker!
Nu söker vi en driven och försäljningsorienterad studerande till vår kund i Örebro. I och med att kunden är verksam inom IT-branchen, så är det meriterande om du har ett IT-intresse. Du kommer att jobba med mötesbokning samt försäljning per telefon, så som person bör du vara social, positiv, kund- samt målinriktad. Tjänsten är ett extrajobb på timmar, och är på ca 2-4 timmar åt gången, ca 2 pass i veckan. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag mellan kl. 9-17, men är flexibla.

Kunskaper för uppdraget

Du kommer att vara anställd konsult av StudentConsulting, men jobba ute hos kunden. Kunden är Leetcom IT Ab, som är ett IT-bolag som riktar sig främst till små och medelstora företag oavsett bransch. Företaget driver bl.a ett eget datacenter i Örebro där de kan erbjuda hostingtjänster såsom fjärrskrivbord, publicerade applikationer och mailtjänster. Leetcom erbjuder även specialistkompetens inom wifi, nätverk och andra kontorsrelaterade behov såsom servrar, datorer, print och kopiering, affärssystem och andra programvaror.

Du måste vara studerande, samt ha ett försäljningsdriv och vara bekväm med att prata i telefon. Vi ser det som meriterande om du studerar något inom IT, alternativt har ett intresse för IT, men det är inget krav.

Din arbetsplats kommer att ligga på Salamandervägen i Örebro, så körkort och tillgång till bil är att föredra. Goda kunskaper i svenska är ett måste i och med att du kommer att prata med och kontakta kunder per telefon.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se