Nu söker vi CE-chaufförer till kund i Spånga!

Information om uppdraget

Trivs du med stort ansvar och har ett ordentligt driv? Då har vi perfekta jobbet för dig!
StudentConsulting har lång erfarenhet av att leverera lager- och logistikpersonal i Sverige, vi är också en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i skandinavien med många nöjda kunder och konsulter. Vi erbjuder spännande uppdrag hos våra välkända kundföretag och en bra referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på en yrkesstolthet är viktigt. Tveka inte att skicka in din ansökan idag!

Vår kund är ett välkänt företag inom transport/distributionsbranschen och de arbetar både mot företag och privatkunder.

Uppdraget går ut på att transportera gods mellan terminaler, i huvudsak nattetid. Du startar från terminalen i Spånga. Man kör lastbilen själv men jobbar självklart i team på terminalen där man lastar/lossar.

Vi söker nu personer med behörighet CE + ADR som kan starta relativt snart och jobba utöver hösten på heltid eller deltid. Möjlighet till vidare engagemang finns!

Kunskaper för uppdraget

Krav:
--CE-kort
-YKB
-ADR
-Digitalt färdskrivarkort

Egenskaper:
För att lyckas hos kunden är det viktigt att du är självgående, ansvarstagande och att du har en vilja att jobba hårt. Det är meriterande om du har jobbat tidigare med fjärrkörning.

Stämmer detta in på dig så sök så fort som möjligt! Då vi jobbar med löpande urval så kan tjänsten tillsättas innan annonsen löpt ut.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se