Nu söker Skincity plockare och paketerare

Information om uppdraget

Är du noggrann, effektiv och har ett stort tålamod? Söker du en deltidstjänst att ha parallellt med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning? Då är kanske du den vi söker!
Vi söker just nu dig som vill jobba som plockare och paketerare hos vår kund Skincity i Täby. Skincity är experter inom hudvård och auktoriserade återförsäljare av de varumärken som säljs. Företaget startade 2011 och redan 5 år senare utsågs det till årets E-handel.

I tjänsten kommer du att jobba både med plock och paketering. Som paketerare kommer du att slå in de hudvårdsprodukter som kunderna beställer via näthandeln. Att arbeta som paketerare är en extremt viktig uppgift på Skincity, varje paket packas med kärlek och största noggrannhet för att varje kund alltid ska få samma upplevelse när de öppnar paketet. Som plockare plockar du de ordrar som ska paketeras med hjälp av VMS.

Arbetstiderna är förlagda antingen 06.00-14.30 eller 14.15-22.45 och det kommer att vara högst tryck under december månad, därav ser vi att du kan arbeta datumen nedan. Det kommer även att finnas möjlighet att arbeta spridda dagar under oktober och november månad.

Måndag 4/12
Måndag 11/12
Måndag 18/12
Måndag 25/12
Tisdag 26/12

För att arbeta på uppdraget behöver du även gå en upplärning hos Skincity. Du behöver därför också vara tillgänglig någon av förjande dagar:

20 oktober-22 oktober, 08:00-16:30.

Intervjuer och urval sker löpande. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och jobba ute hos vår kund i Täby.

Efter detta uppdrag kommer det för rätt person även att finnas möjlighet till att jobba på andra uppdrag.

Kunskaper för uppdraget

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning. Då paketering är en viktigt del hos vår kund är det viktigt att du är noggrann och pysslig samtidigt som du är effektiv. Du ska även vara ansvarsfull och kunna jobba tillsammans i team. Det är meriterande om du har erfarenhet från tidigare lagerarbete eller intresse för hudvård.

Stämmer detta in på dig? Sök då tjänsten redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se