Norsktalande kundtjänstmedarbetare sökes för heltidstjänst i Lund!
Job Description

Information om uppdraget

Talar du norska och brinner för kundservice och försäljning? Då har vi det perfekta jobbet för dig!
För kunds räkning söker vi nu en norsktalande kundservicemedarbetare som vill jobba med kundtjänst i Lund. Vår kund tillhandahåller outsourcingtjänster inom kundservice, telemarketing, lager och distanshandelssystem. Vi söker dig som vill jobba inom kundservice och hantera inkommande samtal från kunder och besvara dessa samt ge kunden bästa möjliga service. Vi ser även att du ser positivt på att jobba med merförsäljning.

Vi söker dig som vill ha ett roligt och spännande heltidsjobb och som pratar flytande norska I både tal och skrift. Dina arbetstider kommer vara mellan 8-17 måndag-fredag.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget i Lund med start omgående eller enligt överenskommelse. Behovet beräknas pågå tillsvidare.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som brinner för service. Du är bra på att kommunicera på norska och trivs med att utrycka dig i telefon såväl som i skrift. Erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra jobb. Som person är du framåt, orädd och prestigelös. Du har en naturlig fallenhet för service och trivs med att arbeta kundfokuserat. Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag via Student Consultings hemsida! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!