Untitled Document
Norsktalande handläggare till storbank


Avdelningen och teamen

Du kommer att bli en del av ett nordisk team som består av ett 30 tal medarbetare. Du ingår i det norska teamet men kommer även ha kontakt med kollegor och kunder i de övriga nordiska länderna beroende på språkkompetens och är back-up i det svenska teamet. På avdelningen finns två olika team och vi söker nu norsktalande personer till två tjänster, Kredithandläggare och Kravhandläggare. 

Tjänsten som Kredithandläggare

Teamet hanterar inkommande kort- och kreditansökningar från privat- och företagskunder. Rollen som handläggare är bred och du får möjlighet till omväxlande arbetsuppgifter med fokus på kundkontakter och administration. Tjänsten innefattar hantering av frågor via mail och telefon såsom ex avslag, kompletteringar och generella frågor kring ansökningsprocessen. Vidare ingår manuell registrering av uppgifter på ansökningshandlingarna, kreditbedömning och övrig administration. 

Tjänsten som Kravhandläggare

Som kravhandläggare hanterar du telefonsamtal och mail från kunder med betalningssvårigheter. Du utför grundläggande analyser av deras ekonomiska situation och arbetar aktivt för att hjälpa dem att åter bli stabila betalare. Du har, inom ramen för bankens kreditpolicy, befogenhet att upprätta lämpliga avbetalningsplaner för ändamålet. Du gör även löpande kreditbedömningar av kunder som identifierats med högriskbeteenden och ansvarar för att proaktivt kontakta dessa, och i förekommande fall utfärda tillfälliga köpstopp eller avsluta kontot. Även denna roll är bred och omväxlande med fokus på kundkontakter och viss administration kopplad till ärendehanteringen. 

Kvalifikationer

Språkkunskaper - Då du kommer att arbeta mot bankens norska kunder söker vi dig som är van att utrycka dig obehindrat på norska i både tal och skrift. Eftersom du dessutom är back-up i det svenska teamet är det också viktigt att du kan utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
I tillsättningen av dessa tjänster lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker därför dig som är serviceinriktad och kundfokuserad. Du är administrativt lagd och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du analytisk och har ett intresse för ekonomiområdet. Du värderar dina kollegor högt och är en teamplayer.   

Ansökan
Tjänsten är en s.k Hyr/Rekrytering där du inledningsvis kommer att bli anställd som konsult på SW under 12 månader och bankens ambition är att sedan rekrytera över personen. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande! Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 08/407 55 51.

Konsult hos SW

Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Norsktalande handläggare till storbank !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer