Noggranna processoperatörer
Job Description

Information om uppdraget

Vi söker två noggranna och erfarna processoperatörer till vår kund i Umeå.
Vi söker nu två processoperatörer till en av våra kunder inom läkemedelsindustrin med stationeringsort Umeå. Arbetsuppgifterna rör främst etikettering och paketering av de läkemedel som tillverkas vid enheten men kan även innebära montering samt diskning av sterila instrument. Arbetet sker såväl vid automatiserade linjer som genom manuell hantering. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag-fredag.

Tjänsten är på heltid och förväntas starta så snart vi hittat rätt kandidater. Du anställs av StudentConsulting och arbetar sedan som uthyrd konsult hos vår kund. Anställningen förväntas pågå i minst 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Kunskaper för uppdraget

Verksamheten ställer höga krav på hygien och kvalitet, det är därför viktigt att du som söker är noggrann och kan arbeta utifrån gällande kvalitetsregler. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande och vi ser gärna att du tidigare har arbetat utifrån kvalitetssystemet GMP.

Utöver detta söker vi dig som är flexibel, nyfiken samt har en god samarbetsförmåga. En viktig egenskap för uppdraget är också att du är uppmärksam när det kommer till detaljer och drivkraften till att ta egna initiativ. Vi ser också gärna att du har ett tekniskt intresse.

Vidare har du en 3-årig gymnasieutbildning där teknisk utbildning eller bakgrund kommer vara till din fördel. Om du tycker att denna tjänst låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!