Untitled Document
Noggrann administratör sökes 50 %

Vill du ha ett meriterande jobb inför framtiden? Är du en person som gillar ordning och reda?
Då är det här rätt jobb för dig!SW söker för kunds räkning en lösningsfokuserad och driven administratör.
Vår kund är ett företag som utbildar och validerar kompetenser inom hotell-och restaurangbranschen. Våran kund sitter  i ljusa och fräscha lokaler i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta självständigt med stöttning av verksamhetschefen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Detta är en deltidstjänst på 50 % som kan komma att utökas till 70-80 %.ARBETSUPPGIFTER

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att administrera det digitala verktyget. Du kommer bland annat att:  • Dokumentera valideringar, vilket bland annat innebär att sortera och lägga in intyg
  • Stötta yrkesbedömare vid till exempel tekniska problem i systemet
  • Ta fram underlag inför utbildningar och presentationer
  • Posthantering
  • Rensa och fixa i verktyget, sortera mappar med mera
  • Registrera nya yrkesbedömare och skicka inbjudningar till utbildningar
  • Skicka ut och följa upp utvärderingar


Utifrån dina kompetenser och erfarenheter sedan tidigare kan du få hjälpa till med andra arbetsuppgifter och din tjänst kan komma att utökas .
KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har en avslutat utbildning från gymnasiet och är i början av ditt arbetsliv. Har du arbetat med administration sedan tidigare är det meriterande men inget krav. Erfarenhet från hotell och restaurang är en fördel. Du är flytande i svenska i tal och skrift och har god datavana, framför allt i Excel.Som person är du lösningsfokuserad och har ett inre driv. Du är en god organisatör och har förmågan att kunna planera och strukturera ditt arbete. Du är noggrann, prestigelös och har en positiv inställning. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och kan ta direktiv.ÖVRIG INFORMATION

Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW på 50 % till och börja med. För rätt person finns det mycket goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, på tel: 08-407 55 70.


Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Noggrann administratör sökes 50 % !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer