Untitled Document
Noggrann administratör med huvudet på skaft!

Är du noggrann och ansvarstagande, gillar du att administrera och har huvudet på skaft?Då har vi på SW tjänsten för dig!Vi söker dig som vill arbeta på ett internationellt försäkringsbolag med assisterande uppgifter på högsta professionella nivå. Vår kund söker en driven administratör som kommer jobba självständigt med administrativa uppgifter och de sitter i ljusa och fina lokaler på kungsholmen.Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du att ha hand om riskbedömningar för att se till att de arkiveras, läggs in i olika filer, kopieras och scannas. I tjänsten förekommer även en del textkorrigering och uppdatering i Excel.Kunden är en stor aktör på marknaden och det ställs krav på integritet samtidigt som det förekommer korrespondens mellan avdelningarna.  För att lyckas i denna roll tror vi att du är noggrann, strukturerad och klarar av att ha många saker på gång samtidigt.Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning och även erfarenhet från administrativt arbete. Du har erfarenhet av Officepaketet och framför allt Excel. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.För att lyckas i denna roll tror vi att du har ett affärsintresse, är driven, kommunikativ och högpresterande. Du jobbar flexibelt och är inte rädd för att hugga i, är prestigelös och har ett härligt driv.

Viktig information

Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående till den 31/1-2018 med anställning hos SW . Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Skantz, 08-407 55 66
Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Noggrann administratör med huvudet på skaft! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer