Nätverkstekniker
Job Description

Information om uppdraget

Har du erfarenhet av nätverk och vill ta nästa steg i ett spännande företag? Vi söker nu dig som har minst 2 års erfarenhet inom området, till en tjänst som nätverkstekniker till ett företag i centrala Umeå.
I rollen som nätverkstekniker kommer du ha driften som ditt främsta ansvar men också utbyggnaden av företagets befintliga kunder och nätverk.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå främst utav:
•Planera och delta i driftsättning, uppgraderingar och ombyggnad av bredbandsnäten.
•Felsökning i bredbandsnäten
•3rd line support för kundrelaterade problem.
•Tjänsteleverantörer, driftsättningar, uppgraderingar, förändringar, drift
•Ha den “dagliga tekniska relationen” med våra partners/kunder och tjänsteleverantörer
•Delta i utvecklingen av vår NOC och driftsprocesser/rutiner.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du rekryteras av oss på StudentConsulting och blir anställd av kundföretaget. Anställningen är på heltid, och inleds med en provanställning.


Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig med följande profil:
-Minst 2 års erfarenhet av nätverk (Routrar, switch, IP, Ethernet)
-Flytande i svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med fler språk utöver dessa
-Meriterande med erfarenhet från programmering, serverdrift samt administration

Utöver detta så söker vi dig som är självgående i ditt arbete och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi tror att du har ett inre driv i att vilja utveckla dig själv och företaget. Det är av stor vikt att du som söker besitter en god social kompetens då arbetet till stor del består av kontakt med kunder, kollegor och leverantörer.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen in med din ansökan via vår hemsida. Eventuella frågor om denna tjänst besvaras av eleonor.akerlund@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!