• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Mjukvaruutvecklare inbyggda system
Jobbeskrivning

Reference number: 2036

VAD KOMMER DU ATT JOBBA MED?
I ditt nya team tar vi fram produkter från ide till massproduktion. Du kommer jobba i små projekt där du tillsammans med flera andra kompetenser jobbar för att ta fram nya nätverkskameror. Du deltar i allt mellan design och produktion och får ta stort ansvar i hela kedjan.

Dina huvuduppgifter kommer att vara:

* Utveckling av mjukvara i C för ett inbyggt Linux system
* Innovation för nästa generations övervakningskameror

* Design och implementation av ny funktionalitet som möter våra kunders krav
* Integration av funktionalitet från övriga avdelningar inom Axis
* Avancerad debugging av ett komplett Linux system

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som är nyexad eller erfaren med dokumenterad erfarenhet av C utveckling med Linux som målsystem. Du har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom relevant område. Arbetet kräver en lagspelare som har lätt för att jobba med nya människor. Vi tror också att du är resultatorienterad och har lätt att hantera många uppgifter samtidigt.

Meriterande är erfarenhet från ett eller flera av följande områden:
* Erfarenhet av scriptspråk såsom Python och shell

* Lågnivå programmering, Linux device drivers
* Avancerade debug-verktyg
* Fotointresse, kunskap om bildsensorer
* Elektronikdesign

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med nya spännande teknologier i en dynamisk grupp tillsammans med kreativa och drivna medarbetare.

Axis är ett världsledande företag med kontor och kunder över hela världen. Vi utvecklar och säljer nätverkskameror som används till övervakning och säkerhetslösningar. Vi är inne i en expansiv fas vilket innebär nya utmaningar och stora möjligheter att utvecklas på ett personligt och professionellt plan. I Lund finns huvudkontoret med företagsledning samt vår forsknings- och utvecklingsavdelning. Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖKAN
Axis inser vikten av en blandad personalstyrka. Vi vet att olikheter i våra grupper och i vår organisation skapar en bättre arbetsmiljö och lägger grunden för den kreativitet som är en förutsättning för vår framgång. Vill du växa med oss?

Har du fler frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Wahlberg på telefon +46 46 272 1800

Skicka din ansökan senast den 29 oktober.

Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Denna rekrytering hanteras av Axis Communications AB och vi avböjer vänligt men bestämt alla samtal från rekryterings- och konsultbolag. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Mjukvaruutvecklare inbyggda system !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer