• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Mjukvaruingenjör med Linux och C erfarenhet
Jobbeskrivning

Axis ingenjörer arbetar idag på marknadens mest avancerade mjukvaruplattform för säkerhetskameror. Vi behöver flera duktiga ingenjörer i Network&Framework teamet.

Vi letar efter en nyfiken och drivande mjukvaruingenjör som har varit ute i arbetslivet några år och som söker nya utmaningar samt tycker det är stimulerande att dela med sig av sin kunskap till yngre kollegor. För dig är det naturligt att ta ansvar och bidra till teamets framgång såväl som att säkra din egen kompetens. Du är bekant med och gillar att arbeta i en agil organisation där du som en medlem av teamet, kan påverka många av de dagliga besluten. Vi jobbar med C i första hand i en Linuxmiljö där GIT och Jenkins är del av vardagen och vi påverkar varje dag både plattformens utveckling såväl som förändringar i arkitektur och felrättning. Du har goda kunskaper i Linux systemutveckling och förstår hur man hanterar open source i projekt och hur man kan bidra till dessa. Vidare tror vi att du har intresse för nätverks- och säkerhetsfrågor i en produktkontext där minne, CPU och lagringsmöjligheter är begränsade.  

Axis har alltid varit ett teknologiskt drivet företag och vi har all vår utveckling samlad här i Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Vi tror att du har ett stort intresse för programmering och teknik med erfarenhet av Linuxbaserade system. Vi ser att du obehindrat både pratar och skriver svenska, engelska, C och Python utöver att vara civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mjukvaruutveckling.

Vi rekryterar löpande så tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Morten Branil (046 272 1800). Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Mjukvaruingenjör med Linux och C erfarenhet !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer