• Anställningstyp: Heltidsanställd
  • Plats: SE-Sweden - Lund

Mjukvaruarkitekt
Jobbeskrivning

Referensnummer: 2032

Axis Communications är ett Lundabaserat företag som befinner sig i en framtidsbransch där vi är världsledande. Våra viktigaste produkter är nätverkskameror, men vi gör massor av andra intressanta saker också; i vår grupp, Small and Medium Solutions, tar vi t.ex. fram mjukvara för små och mellanstora system. Detta innefattar allt från embedded-utveckling i våra kameror, mobila applikationer, on-premise mjukvara på Windows-servrar samt egenutvecklade molntjänster och webbteknologier.

Vår utveckling är samlad här i Lund vilket gör det lätt att se helheten, få en bra insikt i vad andra grupper gör och kunna påverka hela utvecklingsorganisationen. Vi tror på innovation, självständiga team och stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Nu behöver vi komplettera vår växande avdelning med en arkitekt. Du behöver vara ett bollplank för vår produktledning, en inspiration för våra utvecklare och en strateg för våra lösningar. Dessutom har du helhetsperspektiv och kan omvandla problemställningar till smarta och effektiva lösningar som bygger på moderna och effektiva teknologier.

Vilka är då dessa teknologier? Just nu är det C#/.NET för lokala servrar, Java och Swift/Objective-C för mobilappar, go för embedded, lokala servrar och en del molntjänster (som snurrar i AWS), mer C# och en del node.js för molnbackend och Angular för frontend. Hur det ser ut om några år vet du nog bättre än vi.

Du har förmodligen jobbat som arkitekt inom mjukvarudomänen för en tjänsteleverans, ett system eller en lösning i några år. Du vill lösa problem för slutanvändaren och skära kostnader för dina kunder. Affären är viktig för dig. Antagligen är du civilingenjör med någon form av mjukvaruutveckling som inriktning. Du är ansvarskännande, nyfiken och prestigelös och dessutom en glad prick som andra tycker det är roligt att jobba med.

Visst låter det spännande? Skicka in din ansökan så kan vi träffas och diskutera mer. Om Axis Communications
Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.
Mjukvaruarkitekt !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer