Untitled Document
Mitsubishi Electric söker positiv medarbetare inom Teknisk Support

Brinner du för kundservice och vill jobba i en internationell miljö? Är du intresserad av teknik och är prestigelös och positiv? Då har vi tjänsten för dig!

Vi på SW hjälper Mitsubishi Electric med att hitta en ny medarbetare till sitt team för Teknisk Support. Du kommer att sitta tillsammans med 4 härliga kollegor på huvudkontoret i Sollentuna.

Om tjänsten
Tjänsten innebär teknisk support och service till Mitsubishi Electrics återförsäljare. Du kommer främst arbeta med telefonen som ditt verktyg och frågorna kommer handla om klimatprodukter.

I rollen kommer du även att uppdatera manualerna på engelska, vilket innebär att du bör ha en teknisk förståelse.

Din bakgrund
Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning och vi letar efter dig som har service i ryggraden och som har ett stort teknikintresse. Kanske jobbar du idag i en elektronikkedja och är redo att ta nästa steg. Har du tidigare erfarenhet av arbete i telefon är det meriterande. I och med att arbetet kring manualerna sker på engelska är det ett krav att du talar och skriver både engelska och svenska helt flytande. Vi förväntar oss att du har god datorvana och vara en van användare av Officepaketet.

Som person förväntar vi oss att du är snabb och praktisk problemlösare med vana av att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, energisk och flexibel då du är vår representant utåt mot återförsäljare. Du är en kommunikativ lagspelare med god planeringsförmåga och känsla för ordning. Då dagarna kan vara varierande ställs krav på att du är stresstålig, är prestigelös och lyhörd.

Övrig information
SW hjälper Mitsubishi Electric med att hitta en konsult. Du blir anställd hos SW och start omgående med ett år framåt. Där efter finns det stora möjligheter till att bli förlängd eller gå över till kunden. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten kan du vända dig till ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08 407 55 66.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 9 filialer i Europa. Kontoret i Sverige marknadsför och säljer bland annat klimatprodukter (värmepumpar, luftkonditionering mm) på vår marknad som är både Norden och Baltikum. Mitsubishi Electric kännetecknas av modern design, hög kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi. Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och Norden. 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Mitsubishi Electric söker positiv medarbetare inom Teknisk Support !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer