Miljöarbetare med C-kort och YKB till Göteborg

Vi behöver nu förstärka organisationen med flera positiva och drivna medarbetare till tjänsterna som  Miljöarbetare/chaufförer till vår driftenhet i Gunnilse, Göteborg, där vi sedan den 1 oktober 2016 ansvarar för avfallshanteringen i Härryda, Lerum och Partille.

 Arbetsuppgifter:

  • Insamling av hushållsavfall i baklastande fordon
  • Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser
  • Tvätta fordon och påbyggnad vid behov samt genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Som Miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom RenoNorden. Du är företagets ansikte utåt och tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och våra uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Önskade kvalifikationer:

Du har C-körkort med tillhörande nödvändigt YKB. Du har erfarenhet av någon form av avfallsinsamling, gärna hushållsavfall. Har du dessutom erfarenhet av arbete med digital tömningsregistrering (DTR) är detta meriterande.

Personliga egenskaper:

Du är ordningsam och har god fysik. Du är serviceinriktad och ansvarsfull med god samarbetsförmåga och du sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt:

RenoNorden AB är medlemmar i Biltrafikens Arbetsgivareförbund och har kollektivavtal för samtliga anställda. För denna anställning gäller Miljöarbetareavtalet.

Tjänsterna är heltid och tillsvidare (provanställning tillämpas). Vid frågor rörande tjänsterna, kontakta avdelningschef Pia Ekholm på telefonnummer 031-718 88 80.

Ansökan:

Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar få din ansökan snarast. Skicka din ansökan märkt “Miljöarbetare Göteborg” via e-post till: pia.ekholm@renonorden.se

Välkommen med din ansökan!Arbeta hos oss

RenoNorden värdesätter alla anställda och den del varje anställd har i vår framgång. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och bra arbetsvillkor, utbildning på arbetsplatsen och möjligheter att avancera inom företaget.
Miljöarbetare med C-kort och YKB till Göteborg !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer