Untitled Document

Midsummer söker en driven försäljningsingenjör
Brinner du för teknik och innovation? Vill du arbeta i en internationell och expansiv miljö med produkter som bidrar till en bättre miljö? Vill du vara med och förändra solcells/energi-marknaden? Midsummer söker nu en driven försäljningsingenjör!

Om företaget
Midsummer är ett ungt, snabbt växande företag i den expansiva solcellsbranschen. De utmanar den konventionella industrin med nytänkande lösningar genom att bygga specialdesignade, kompakta maskiner för tillverkning av flexibla tunnfilmssolceller. Den unika processen som säljs tillsammans med maskinerna möjliggör småskalig tillverkning av lätta flexibla solceller, som kan användas på t ex membrantak och fordon där låg vikt och tålighet är nödvändiga egenskaper. Maskinerna är extremt väl lämpade för kontinuerlig processutveckling, vilket bidrar till snabb utveckling och ständigt ökande verkningsgrad på solcellerna. Midsummer ser till att ligga i teknikens framkant genom att kontinuerligt driva forsknings- och utvecklingsprojekt, både tillsammans med andra aktörer och internt. Det kan handla om att t ex förbättra materialkvalitet och cellstruktur i den befintliga processen, ta fram nya alternativa material eller metoder, utveckla innovativa mekaniska lösningar, eller att sätta upp referensanläggningar för utvärdering av företagets produkter. De är idag ca 45 anställda och säljer det mesta på export.

Dina arbetsuppgifter
Som försäljningsingenjör på Midsummer blir din uppgift att bearbeta den svenska och närliggande marknaden i allmänhet och hustillverkare i synnerhet och arbeta aktivt med införsäljningen av en ny produkt; en takplåtslösning med integrerade solceller. Initialt kommer stor del av arbetet innebära att generera offerter baserat på intressenters underlag samt produktionsordrar baserat på lyckade försäljningar. En viktig del i arbetet är att lära känna Midsummers produkter och detta gör du givetvis tillsammans med duktiga specialister. Uppföljning efter leverans och underhåll är även viktiga arbetsuppgifter som du ansvarar för. Du utgår ifrån Järfälla men kommer att resa en del, främst inom Sverige, men även till grannländer.

Din profil
För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har; - en ingenjörsexamen - god förståelse för ritningsläsning - erfarenhet av försäljningsarbete - goda kunskaper i svenska och engelska Det är även meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen. Som person är du nyfiken, initiativrik, driftig och positiv. Midsummer är ett företag med anställda från många olika kulturer och hörn av världen, vi förutsätter att du ser detta som berikande och trivs med att arbeta i ett internationellt team.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Rebecca Ring, rebecca.ring@skill.se Väl mött med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. 
Midsummer söker en driven försäljningsingenjör !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer