Untitled Document
Masimo Sweden AB söker junior redovisningsekonom


Är du en kommunikativ och prestigelös junior redovisningsekonom? Gillar du att jobba i ett företag med trivsam atmosfär och glada kollegor?

Då har vi på SW tjänsten för dig! Masimo Sweden AB söker en junior redovisningekonom till deras huvudkontor i Mörby Centrum där du välkomnas av 53 härliga medarbetare. Du kommer att sitta tillsammans med två kollegor och få en bra upplärning. 

Om tjänsten Masimo Sweden AB SW söker för kunds räkning en junior redovisningsekonom med inriktning på leverantörsreskontra. Dina uppgifter kommer främst bestå av:

  • Registrering av leverantörsfakturor avseende produktion
  • Enklare avstämningar
  • Bokföring av transaktioner från företagets produktionssystem
  • Följa upp avvikelser mot fakturor gentemot inköpsorganisationen
  • Framtagning av betalningsförslag

Du kommer att mycket kontakt med produktionen vilket ställer stora krav på att du social och är anpassningsbar. I tjänsten finns det stort utrymme för att komma med förbättringar kring rutiner och processer.

Lämplig bakgrund
Vi ser att du som söker har en eftergymnasialutbildning inom ekonomi och har 2-3 års arbetslivserfarenhet från redovising. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har tidigare jobbat i ett ekonomisystem och har goda kunskaper i Office paket och då i Excel. Har du tidigare jobbat i ett företag med produktion är det en merit men inget krav.

För att trivas hos Masimo Sweden AB bör du vara noggrann och strukturerad, gilla siffror och ha förståelse för debet och kredit. Du är driven och har lätt till ett skratt, samtidigt som du är flexibel och prestigelös.

Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag hos Masimo Sweden AB med start omgående och 6 månader framåt med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW, Anette Skantz, 08-407 55 66.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Masimo Sweden AB söker junior redovisningsekonom !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer