Untitled Document
Marknadskoordinator sökes till Malmö

​Vi söker för kunds räkning en marknadskoordinator till huvudkontoret

​Arbetsbeskrivning

​​Du kommer att arbeta med att underhålla och utveckla företagets olika verksamhetsområdens marknadsföring och kommunikation genom att ta fram sälj- och presentationsmaterial som trycksaker och PDF, marknadsmaterial som handböcker och profilprodukter samt ansvara för hemsida, intranät och sociala medier. Vidare arbetar du med projektledning, mailutskick och varumärkesarbete. Du bistår koncernledningen i deras marknadsaktiviteter och arbetar med kundundersökningar. 

​Bakgrund

​Vi söker dig som har erfarenhet av liknande uppgifter inom marknad och projektledning samt har en eftergymnasial utbildning inom marknad. Du är duktig på att planera, skapa struktur och att samordna och koordinera. Du är driven, självgående och kreativ. Vidare trivs du med att arbeta med projektledning och är en god kommunikatör. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper, främst i Adobe CS.

​Viktig information

​​Ovanstående uppdrag är en direktrekrytering till vår kund med start i augusti. Tjänsten är på heltid och placering i Malmö. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johanna Hedqvist på 040-665 51 51. Välkommen med din ansökan!


SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Marknadskoordinator sökes till Malmö !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer