Marknadskommunikations- & dokumentationsansvarig

Information om uppdraget

Vi söker kommunikations- och dokumentationsansvarig till Bravida Affärsområde Produkter i Mölndal! Är du en strukturerad, självdrivande kommunikatör med intresse för projektledning? Då kanske detta passar dig!
StudentConsulting söker nu för Bravidas räkning en marknadskommunikations- & dokumentationsansvarig. Som kommunikationsansvarig kommer du arbeta med att kravställa, sammanställa, strukturera och omvandla teknisk information till ett marknadsbudskap till hemsida, sociala medier, nyhetsbrev, annonser och andra kanaler. Du kommer ha ett nära samarbete med produktchefer och konsulter.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
- Att ta fram och upprätthålla produktlanseringar genom marknadsföringsdokument så som broschyrer, hemsida, manualer osv.
- Teknisk dokumentation
- Projektledning av små och stora marknadsprojekt
- Den kommersiella externa hemsidan och annan digitala marknadsföring
- Informationsflödet till konsulter och till återförsäljare & slutkunder
- Marknadsprofilering runt mässor & event
- Utbildningsdokumentation

Tjänsten är heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse, men innan årsskiftet. Du kommer vara anställd på StudentConsultning men arbeta på plats hos Bravida som konsult i Mölndal. En del resor kan förekomma i tjänsten främst dagsresor.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som är marknadsföringskunnig och har kunskap vad gäller uppsättning och underhåll av digital marknadsföring/försäljning inom B2B som social media och hemsidor. Vidare ska du ha kunskaper inom PPT och Adobe Illustrator, har du dessutom kunskaper inom andra relaterade verktyg är detta meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, både i tal och skrift. Det är också meriterande om du är duktig på norska.

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet, men vi lägger stor vikt vid personlighet i denna rekryteringsprocess. För att passa till tjänsten ska du kunna strukturera upp och organisera projekt och rutiner, ha ett intresse för produkterna samt vara en fena på att skapa rutiner. Du är även självdrivande i arbetet och tar gärna egna initiativ.

Passar beskrivningen in på dig? Skicka då en ansökan till oss och berätta kort om vad du vill göra framåt, vad du har för erfarenheter och vad du har att tillföra på en ny arbetsplats!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

SÖKORD: Digital marknadsföring, Kommunikation, Teknisk, Dokumentation, Projektledning, Produktlansering