Marknadsassistent sökes till K3 Nordic

Information om uppdraget

Har du erfarenhet från enklare marknadsföringsarbete såsom copywriting, grafisk design, uppdatering av web och social media. Är du dessutom student och söker ett extra jobb, då kan vi ha en tjänst som passar dig.
Vår kund, K3 Nordic är specialister inom programvarulicensavtal, molntjänster, supportavtal för hårdvara och rådgivning inom it. De jobbar främst med försäljning g och rådgivning av programvarulicenser, molntjänster och supportavtal. K3 letar efter medarbetare som ständig vill utvecklas, både personligt och arbetsmässigt.

Som marknadsassistent hos K3 Nordic kommer du att ges stort utrymme för egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt att du är en ”doer”, tar ansvar för tid och deadline och har ett strukturerat arbetssätt. Till att börja med kommer tjänsten att vara på ca: 20%, men finns chans till mer timmar beroende på profil och möjlighet.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer ligga inom Content Marketing området, dvs producera nyhetsartiklar, uppdatera websidor samt jobba med företagets olika sociala medier. Visst grafiskt arbete kan förekomma. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper.

Du kommer att arbeta i fräscha lokaler centralt i Örebro. Arbetstiderna är flexibla, det viktiga är att jobbet blir gjort i tid. Kunden föredrar om man arbetar på kontoret men finns även möjligheter att jobba hemifrån.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta som konsult hos K3 Nordic. Uppdraget startar så fort vi hittar lämplig kandidat. Tveka därför inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:
- Studerar på minst 50% inom tillexempelvis media och kommunikation, ekonomi, marknadsföring eller liknande.

- Har god datorvana. Det är viktigt att du har god känsla för ord och bild. Du ska kunna sammanställa och skriva rent material på ett tydligt och koncist sätt.

- Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande och kreativ.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Vi ser långsiktigt på uppdraget och vill därför gärna att du har minst ett år kvar av studierna. För rätt person finns möjlighet att utveckla i rollen och ta del av ytterligare arbetsuppgifter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se