Marknadsassistent sökes till Hotel Express

Information om uppdraget

Är du vass på att skriva, har ett kreativt tankesätt och brinner för marknadsföring? Är du dessutom student och söker ett roligt och utvecklande extrajobb? Då kan du vara Hotel Express nya marknadsassistent.
Vår kund, Hotel Express arbetar främst med att erbjuda smarta och smidiga affärsreselösningar för företag runt om i Sverige. De jobbar mycket kundorienterat där kundfokus och service är viktiga byggstenar i verksamheten. Målet är att kunna driva och utveckla koncept på olika marknader och kundtyper, med ambitionen att vara en betydande aktör inom reseindustrin i Sverige.

Som marknadsassistent hos Hotel Express kommer du att ges stort utrymme för egna initiativ och kreativt arbetssätt. Det är viktigt att du är en ”doer”, tar ansvar för tid och deadline och har ett strukturerat arbetssätt. Initialt kommer du att jobba 1–2 dagar i veckan, ca: 20–40%, lite beroende på dina egna förutsättningar. Det finns visst utrymme till flexibilitet, det viktiga är att jobbet blir gjort i tid och att det finns en bra kommunikation mellan dig och kund. Du kommer att arbeta i nya lokaler centralt i Örebro.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer ligga inom Content Marketing området, dvs skriva nyhetsartiklar, presentera kundcase samt jobba med företagets olika sociala medier. Arbetsuppgifterna kan se lite olika ut beroende på din bakgrund och erfarenhet. Stor vikt läggs även vid personliga egenskaper.

Arbetstiden är som sagt flexibel, men kontoret är öppet mellan 08.00-17.00 och kunden föredrar om man jobbar på kontoret då de vill att man blir en del av teamet.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos Hotel Express. Uppdraget startar så fort vi hittar lämplig kandidat. Tveka därför inte utan sök redan idag!

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som:

- Studerar inom tillexempelvis media och kommunikation, PR, marknadsföring eller liknande.
- Har god datorvana. Det är viktigt att du har god känsla för ord och bild. Du ska kunna sammanställa och skriva rent material på ett tydligt och koncist sätt.
- Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande och kreativ.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll sedan tidigare. Vi ser långsiktigt på uppdraget och vill därför gärna att du har minst ett år kvar av studierna. För rätt person finns möjlighet att utveckla i rollen och ta del av ytterligare arbetsuppgifter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se