Marknadsassistent sökes till Fristads!

Information om uppdraget

Är du driven och strukturerad? Brinner du för färg och form? Då har vi jobbet för dig!
Till vår kund Fristads i Borås söker vi nu en marknadsassistent. I din roll kommer du ingå i teamet som arbetar med att säkerställa varumärket Fristads för vår säljkår. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. innehålla projektledning av event, produktion av trycksaker, bild- och textredigering samt kontakt med både kunder och säljare. Du kommer administrativt producera och implementera specifika kampanjer (annonsering, DM, butik, POS, mm) för utvalda nyckelkunder i harmoni med Fristads grafiska guideline.

Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, ACODE, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har flera egna produktionsanläggningar. Fristads Kansas Group omsätter cirka 450 miljoner Euro och har cirka 1700 medarbetare.

StudentConsulting håller i rekryteringen och du kommer att bli inhyrd av vår kund Fristads AB. Tjänsten är en provanställning på 6 månader med chans till övertag hos kund. Tillträde omgående, så se till att söka redan idag. Lön enligt avtal. Placeringsort Borås.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Ansvara för framtagning och fastställande av unika kundversioner av den svenska katalogen samt tillhörandes distribution.
• Tillsammans med säljledning vara behjälplig vid framtagning av prospekts baserat på vilka målgrupper som skall bearbetas.
• Ta fram material för lokala mässor som genomförs av respektive återförsäljare.
• Tillsammans med KAM för respektive kedja samt Marketing Operation Manager producera fastställt material inklusive projektledning inom ett antal kundaktiviteter.
• Säkerställa att respektive återförsäljare erhåller relevant material såsom bilder, produkttexter och övrig fakta rörande Fristads sortiment med syfte att underlätta och stödja återförsäljarnas investeringar inom on-line och off-line marknadsföring.
• Ansvara för framtagning av prislistor samt övrig säljrelaterad dokumentation baserad på input från säljledning.
• Ansvara och projektleda årligt återkommande interna och externa event.

Kunskaper för uppdraget

I din roll som marknadsassistent är du strukturerad och driven. Du kommer gärna med egna initiativ, är noggrann, kan jobba effektivt och har vana av att arbeta mot deadlines.
Du har goda kunskaper i Photoshop, Adobe, InDesign samt har ett färg- och formseende för text och bild.

Vi ser även att du har mycket goda kunskaper i svenska samt kan kommunicera obehindrat på engelska, både i tal och i skrift. Du hanterar Office-paket och vet hur man gör justeringar av hemsidor i olika CMS.

För att passa i denna roll bör du även tycka om att arbeta i team även om majoriteten av dina arbetsuppgifter hanteras självständigt. Du har med fördel studerat eftergymnasial utbildning inom media/grafisk design samt jobbat något år eller två med liknande arbetsuppgifter. Meriterande om du har vana av projektledning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se