Marknads- och projektkoordinator sökes för direktrekrytering!
Job Description

Information om uppdraget

Är du intresserad av marknadsföring, koordinering och administration? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund är ett koncernbolag som riktar sig mot flera områden såsom digital marknadsföring och fokuserar på djup förståelse och bred kompetens. VD:n söker nu en person vill hjälpa företaget att växa och underlätta i vardagen. Företaget är ett start-up företag men äger en växande bolagsstruktur med en omsättning på omkring 100 miljoner. Företagets fokus är att investera i nya verksamheter och kommer successivt att öka inom området.

I rollen som marknads- och projektkoordinator kommer du vara en nyckelperson och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Den här tjänsten har fokus på två områden:
Tjänstens första området innefattar marknadsföring och att fungera som värd för en lokal som kan uthyras i syfte såsom studio, event eller fotografering. Du ska ansvara för marknadsföringen på externa hemsidor och bygga upp en kundbas. Du ska även ansvara för uthyrningen där du förbereder och tar emot hyresgästerna samt har hand om avtal och fakturering.

Tjänstens andra området innefattar att assistera VD:n, han är involverad i alla bolag i koncernen och behöver hjälp med avlastning i samband med olika projekt i respektive bolag. Arbetsuppgifterna kan variera och kommer innefatta administrativa uppgifter, svara på mail, uppföljningar, ta emot fakturor och arkivering.

Introduktion kommer att ske i samband med uppstart. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kund och kommer att sitta på deras kontor i Bromma. Tjänsten startar i mitten av augusti och arbetstiderna är måndag till fredag, kl. 08:00-17:00 med möjlighet till flex.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, där studier inom marknadsföring är meriterande. För att lyckas i rollen söker vi en driven och strukturerad person som har god kommunikativ förmåga där det är ett krav att du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av service och administration. Vidare ser vi att du är energisk, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Du ska även vara lösningsorienterad och trivas med att arbeta i ett högt tempo. B-körkort är ett krav, tillgång till egen bil är meriterande. Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!