Untitled Document

Mångsidig Mättekniker till Saab
Söker du en bred och social roll där du får möjlighet att vara ute och bygga verktyg på olika produktionsenheter på Saab? Just nu söker vi en Mättekniker till Saab Aeronautics verktygsavdelning.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som Mättekniker på Saabs verktygsavdelning arbetar du med att bygga stora verktyg på avdelningar där behovet av verktyget uppstår. Detta innebär att Mätteknikern kommer i kontakt med en mängd kundspecifika verktyg. Verktygen som avdelningen skapar tillverkas endast en gång och lever enbart så länge produktionen fortgår. Avdelningen är en viktig funktion av Saab – verktygen är en förutsättning för bland annat byggandet av flygplansprototyper. Arbetet innefattar att mäta in var verktygen ska sitta, montera ihop verktygen och bulta fast dem i golvet samt ta ned dessa vid projektets slut. Du utför även kontroller av verktygen vid uppsättning och slutanvändning. Som Mättekniker justerar och kalibrerar du även befintliga verktyg och flyttar jiggar mellan olika avdelningar. Avdelningen använder sig av lasermätning i instrumentet Leica. Detta är en social och utåtriktad roll där du tillsammans med ytterligare en Mättekniker arbetar parvis på olika områden av Saab.

Din profil
Som person har du lätt för att samarbeta då arbetet sker parvis. Du trivs att ha sociala kontakter och är duktig på att skapa relationer med personer i din omgivning. Rollen som Mättekniker kräver att du är flexibel då du verkar inom olika avdelningar. Vidare är du noggrann då arbetet innefattar snäva toleranser. För att trivas i rollen som Mättekniker och leva upp till förväntningarna tror vi att du har: •En verkstadsteknisk bakgrund •Erfarenhet inom området Det är meriterande om du tidigare arbetat med mätteknik och använt dig av Skylift. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl, josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag där möjligheten finns att framåt sett övergå i en anställning hos Saab. Varmt välkommen med din ansökan! 
Mångsidig Mättekniker till Saab !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer