Måltidsutvecklare


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Skolrestauranger har 400 medarbetare som i 90 restauranger dagligen serverar måltidsupplevelser till 33 000 matgäster med mottot ”det bästa för gästen”. Malmö växer, antalet skolor och matgäster blir allt fler och skolrestauranger är mitt i ett omfattande förändrings- och utvecklingsarbete.


Arbetsbeskrivning

Nu söker måltidsenheten inom skolrestauranger en ny medarbetare som ska vara en del av teamet för att driva och utveckla skolmaten i Malmö stad.

Du har ett stort engagemang, är nytänkande och ditt bästa recept för en lyckad måltid innehåller hållbara råvaror, goda smaker och kunskap om miljö och näring.

Som måltidsutvecklare arbetar du med måltidsplanering där du har en tät kontakt med alla restauranger, du leder arbetsgrupper och inspirerar till att utveckla menyer och recept.

Du arbetar med omvärldsbevakning och nätverk inom ditt yrkesområde.

Som måltidsutvecklare i skolrestauranger får du ett stimulerande och roligt arbete där vi tillsammans har ett genuint intresse för mat och hållbara måltider.


Kvalifikationer

• Du har utbildning på gymnasienivå och utbildning inom kök/restaurang/livsmedelsområdet.
• Du har minst två års erfarenhet från liknande arbete. Erfarenhet och kunskap kring miljö- och hållbarhetsarbete är meriterande.
• Du har erfarenhet av och förståelse för samband mellan teoretisk måltidsplanering och praktiskt matlagning.
• Du har erfarenhet av att leda arbetsgrupper, projekt och utbildningar.
• Du har god vana av att använda datorer och systemstöd. Erfarenhet av arbete i kostdatasystem är meriterande.
• Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du gillar att arbeta med människor, har lätt för att skapa goda relationer och bidra till god laganda. Du är innovativ och ser möjligheter till utveckling och förbättring. Du kommunicerar öppet och presenterar information på ett klart och tydligt sätt. Du har stort fokus på kvalitet för att få nöjda kunder och matgäster.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-22

Referensnummer: 2017-SR-22

Kontaktpersoner
 • Emely Lindholm
 • Enhetschef
 • 040-34 70 21
 • Gertrud Sonesson-Wessman
 • Avdelningschef
 • 040-34 30 73

Fackliga företrädare
 • Anna Asp
 • SACO
 • 0708-549718
 • Leif Nilsson
 • Vision
 • 040-34 12 28
 • Kommunal
 • 010-4427954

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Sökande som erbjuds anställning är skyldig att lämna giltigt registerutdrag ur belastningsregister. (Belastningsregistret - Skola, förskola, barnomsorg)

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Måltidsutvecklare !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer