Untitled Document
Lyser du upp när du praktiskt får arbeta med elektronik? Bli Trafiksystem Västs nya tekniker!


Academic Work söker för Trafiksystem Västs räkning en tekniker.

Trafiksystem Väst utvecklar belysning, trafiksignaler och intelligenta trafiksystem (ITS). De växer så det knakar och behöver rekrytera en ny tekniker till samtliga områden då de har fått in ett spännande kontrakt i Jönköpingstrakten. Trafiksystem Väst har vunnit Svenska ljuspriset 2012 för deras arbete med att lysa upp Götaplatsen, läs mer om det här. De arbetar idag med uppdragsgivare så som Trafikverket, kommuner, NCC, PEAB, och Skanska.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafiksystem Västs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du anställs hos Trafiksystem Väst.
* Har elektrikerutbildning, som lägst på gymnasienivå
* Har B-körkort
* Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande om du:

* Har C-körkort
* Har erfarenhet av liknande arbete
* Genomgått utbildningar med certifikat i liftutbildning och/eller Arbete på väg 1&2

Som person är du ansvarstagande och initiativtagande med en ständig nyfikenhet. Du ser självständigt till att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat. Tjänsten kräver även flexibilitet då arbeten sker med stor omnejd och jour kommer på sikt att ingå. För rätt person finns väldigt goda utvecklingsmöjligheter på Trafiksystem väst!

Stämmer detta in på dig vill jag gärna träffa dig på en intervju! Kom ihåg att din motivering och ditt personliga brev tillsammans med ditt CV är det vi gör urval utifrån.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, skiftarbete förekommer
* Placering: Jönköping med omnejd
* Kontakt: Ansvarig rekryterare Linn Karlholm, linn.karlholm@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.
Lyser du upp när du praktiskt får arbeta med elektronik? Bli Trafiksystem Västs nya tekniker! !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs