Lokalvårdare sökes på deltid till Södermalm

Information om uppdraget

Är du studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb? Tycker du om att arbeta fysiskt och noggrant? Då har vi tjänsten för dig?
StudentConsulting söker nu för kunds räkning en lokalvårdare på deltid. Vår kund är ett väletablerat internationellt företag inom anläggningstjänster och betjänar tusentals privata och offentliga kunder. Företaget är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden

Som lokalvårdare kommer du att städa i en kontorslokal på södermalm i Stockholm. I dina arbetsuppgifter kommer du att:

- Plocka disk
- Tömma sopr
- Städa toaletter
- Moppa golvet

Tjänsten är på deltid och arbetstiderna är måndag-fredag 06.00-10.00

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker denna tjänst har en annan huvudsaklig sysselsättning alternativt studerar du om minst 50%. Som person är du noggrann och självständig. Vidare är du är inte rädd för att hugga i och arbeta fysiskt.

Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat. Glöm inte att en fullständig ansökan ökar dina chanser att få komma på intervju.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se