Lokalvårdare på heltid sökes till ISS i Umeå

Information om uppdraget

Vill du få chansen att arbeta för ett av Nordens största tjänsteföretag? Just nu söker vi dig som vill arbeta som lokalvårdare på ISS i Umeå!
ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder

I rollen som lokalvårdare kommer du ingå i ett team om cirka 7 personer där du erbjuds ett varierande arbete. Arbetsuppgifterna kommer innefatta lokalvård på både mindre och större kundföretag i Umeå. Du utgår från deras kontor som är beläget i centrala Umeå och du kommer att beroende på uppdrag både arbeta självständigt eller i grupp.

Kunskaper för uppdraget

Tjänsten är på heltid och kommer starta så snart vi hittar rätt kandidat. Anställningen kommer att pågå minst 6 månader med chans till förlängning. Du blir anställd av StudentConsulting och kommer att arbeta hos ISS som konsult.

Vi söker dig som är servicemedveten och engagerad som person, då arbetet till viss del innefattar att möta kunder ute på uppdragen. Du ska även vara flexibel, självgående och noggrann i ditt arbete. Du trivs vidare att arbeta i team. Meriterande är om du har arbetat med liknande uppgifter tidigare, men det är inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, se därför till att söka direkt. Eventuella frågor besvaras av Eleonor Åkerlund, 072-228 27 42.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se