Lokalsamordnare, Enheten Lokal och IT


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Den 1 maj bildades den nya Funktionsstödsförvaltningen. Malmö stad kraftsamlar för att förverkliga LSS-lagens intentioner och ge ännu bättre stöd och service till ca 2 000 brukare, i samverkan med dem och deras intresse-organisationer. Rätten till en god hälsa och möjlighet att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar är två viktiga utvecklingsområden. Var med och arbeta för ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning.


Arbetsbeskrivning

Funktionsstödsförvaltningen bedriver verksamhet på ca 180 adresser spridda geografiskt över staden. Vi behöver nu förstärkning av en lokalsamordnare.
Rollen som lokalsamordnare handlar om att kontinuerligt och aktivt arbeta för och säkerställa så att kärnverksamheten kan bedrivas på ett så effektivt sätt som möjligt. Det innebär att du ger råd och stöd i frågor, som på ett eller annat sätt är kopplat till lokaler, till förvaltningens sektions-, enhets- och avdelningschefer. Du tar ansvar för och driver dialogen med fastighetsägare, Fastighetskontoret, Serviceförvaltningen, Miljöförvaltningen, Stadsbyggnadskontoret, Räddningstjänsten med flera. Du tar reda på gällande lagstiftning för områdena du arbetar kring så att du ska kunna driva ärenden kring till exempel lokalhyreskontrakt och dess gräns- samt ansvarsfördelningar, besiktningar av lokaler, boenden och lägenheter. Du tar vidare ansvar för underhållsinsatser, ombyggnationer, agerar hyresgästombud vid nybyggnationer, lås, larm, fordonsdrift, administration, upphandlingar och inköp med mera.
Du arbetar även löpande och strävar efter att se förbättringsmöjligheter, kommer med förslag på konkreta förbättringar samt implementerar dessa.
Du rapporterar till enhetschef för lokal och IT.


Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning inom Facility Management, fastighetsföretagande alternativt säkerhet eller utbildning som vi bedömer vara likvärdig och gärna erfarenhet av arbete med fastigheter och lokaler utifrån ett Facility Management-perspektiv.
Det är viktigt att du har ett genuint och moget servicetänk, organisatorisk förståelse samt att du drivs av att hjälpa organisationen att utvecklas.
Det är av vikt att du kan prioritera vad som är viktigt och vad som ger resultat.
Du har ett ekonomiskt sinnelag och förvaltar det förtroende det innebär att arbeta inom en offentlig förvaltning.
Du tar ansvar för och driver ärenden, hittar lösningar på utmaningar som dyker upp och triggas av att hitta lösningar på de utmaningar eller problem som du ställs inför.
Du är bekväm med att vara en tydlig beställare och är en duktig förhandlare samtidigt som du har lätt för att samarbeta och är ödmjuk.
Du är kommunikativt skicklig, inte minst då du kommer ha kontakt med flera olika intressenter och aktörer såväl inom som utanför Malmö stads organisation. Vidare har du förstått vikten av återkoppling och uppföljning.

B-körkort är ett krav, detta då du behöver kunna ta dig runt till de olika verksamheterna som är spridda geografiskt över hela Malmö.
Meriterande är om du har erfarenhet av säkerhetsarbete, arbetsmiljöarbete, lagen om offentlig upphandling, bygglagstiftning (BBR), hyresjuridik (främst lokalhyresavtal).


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2017-11-11

Referensnummer: 177-88

Kontaktpersoner
  • Linus Sahlström
  • Enhetschef
  • 0721-615095

Fackliga företrädare
  • Kristina Ekholm
  • Vision
  • 040-344834
  • Jan Lanzow Nilsson
  • Akademikerförbundet SSR/Saco
  • 040-345114/0709-534121

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och välkomnar därför din ansökan så fort som möjligt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Lokalsamordnare, Enheten Lokal och IT !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer