Untitled Document
Logistik- och inköpsplanerare till Peoples Choice för rekrytering

Vill du vara med och bygga upp och forma Peoples Choice's logistik- och inköpsavdelning? Är du en person som gillar när det händer saker och när ingen dag är den andra lik? Är du en som faktiskt lever upp till klassikern att gilla att ha många bollar i luften? Vill du jobba med varumärken så som Celsius, Fast Sport Nutrition och Freddy Store? Då är Peoples Choice din nästa arbetsgivare!

Peoples Choice är bolaget som äger och driver bland annat Celsius och proteinmärket Fast Sports Nutrition och de letar nu, i samarbete med SW, efter en ny stjärna som kan vara med och utveckla logistik- och inköpsavdelningen. Kanske är du redo att använda dina muskler för att bygga vidare din karriär hos dem?Din arbetsdag kommer alltid se olika ut men allt arbete du gör kommer att beröra följande delar:

  • Ansvara för optimering av inköp- och lagerplanering, där ingår också optimering av lagersaldonivåer
  • Medverka i arbetet med säljprognoser
  • Viss del transportplanering
  • Vara med och utveckla processer och rutiner för supply chain
I rollen kommer du tillsammans med logistikchefen att få sätta upp nya rutiner och ramar och forma framtiden för företaget! Du får verkligen chansen att bygga och forma företaget med dina idéer och förslag!

Vem är du?
Vi hoppas att du är en person med fart och fläkt, du är fylld med energi och har alltid svaret ”Jag löser det” till alla problem. Du trivs i en föränderlig miljö där en dag inte är den andra lik. Du får chans att använda dina tidigare kunskaper inom logistik och ekonomi. Du är även en kvicktänkt person som är van att ta egna, och ibland, snabba beslut.

Arbetsmässigt har du tidigare erfarenhet från logistik och inköp, gärna från livsmedelsbranschen eller FMCG. Du ska gärna ha en utbildning inom detta och gärna mot ekonomi också. Du är en lysande stjärna i Excel som gör pivottabeller och VLOOKUP i sömnen och du kan även briljera med dina engelska kunskaper då arbetet innebär kontakt med utlandet.

Övrigt
Ovanstående är en direktrekrytering till Peoples Choice. Start är omgående med hänseende till eventuell uppsägningstid. Kunden tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer görs löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på SW- Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.People´s Choice är ett nordiskt bolag som arbetar med mat och dryck och erbjuder produkter för alla som vill äta och leva hälsosamt. Företaget ingår i Func Food Group Oy, och är verksamt i Sverige och i Finland. Målsättning är att bli en ledande aktör i Norden inom hälsa med fokus på hälsosam och funktionell mat och dryck. Vi vill inspirera fler att äta våra näringsrika produkter, med hjälp av kunskap, engagemang och inspiration. För rätt person har vi en spännande tjänst med varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter att påverka, i ett ungt och växande företag. Varumärken i portföljen är bland annat funktionella drycken Celsius, FAST, CocoVi och klädvarumärket Freddy.

Func Food Group är ett nordiskt företag med följande varumärken i sin svenska portfölj; FAST - kosttillskott, Celsius - funktionell dryck, CocoVi – naturligt hälsosamma produkter och livsstilsvarumärket Freddy – kläder för fritid och träning 


Om Oss+

Vi är ett konsult- och rekryteringsföretag med mänskligt fokus och ett nyfiket engagemang! Du ska anlita oss för att vi känner den du söker. Vi frågar därför vet vi.

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus.

Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vi frågar därför vet vi. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer rätt person att arbeta på rätt plats och då kommer alla att lyckas.Ansök nu!

Logistik- och inköpsplanerare till Peoples Choice för rekrytering !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

. .

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Användarvillkor som gäller när du använder vår webbplats.

Jobbrekommendationer