Leverantör till Veddesta sökes!

Information om uppdraget

Tycker du om att ge bra service och vill leverera mat till personer runt om i Stockholm? Sök då tjänsten som matleverantör direkt!
Vi söker nu Stockholms trevligaste chaufförer som ska köra ut matkassar till privatpersoner. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du som söker innehar B-körkort, samt är studerande eller har en annan huvudsaklig syselsättning.

Då tjänsten är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på arbetet och har minst ett år kvar av dina studier.

Arbetet utförs på måndagar och söndagar 16-22. Viktigt att du i regel kan jobba dessa dagar varje vecka.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i veddesta. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har och kan följande:
- B-körkort minst 12 månader
- Stor vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför.
- Du är alert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt.
- Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.
- Det krävs att du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag.

Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt. För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!

Sökord: Budbilsförare, Förare, Utkörning, Matleverantör, Leverantör, Chaufför