Leveransansvarig sökes till Convini
Job Description

Information om uppdraget

Vill du jobba i ett spännande företag som präglas av härlig gemenskap och hög arbetsmoral? Brinner du för att ge kunder den absolut bästa servicen? Då har vi ditt nästa jobb!
Som leveransansvarig jobbar du ute hos dina kunder större delen av arbetsdagen. Du kommer ansvara över ditt eget distrikt med ca 35-40 företagskunder i och omkring Göteborg. I dina arbetsuppgifter ingår det att leverera mat & dryck till Convinis ”butiker” som är placerade på kundföretagen samt ha en löpande dialog med kontaktpersonerna/ konsumenterna. Du anpassar utbudet i butikerna utifrån Convinis sortimentsstrategi samt med hjälp av tät dialog med både kunder och konsumenter.

Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå tillsvidare. Du börjar med en gedigen introduktion av kunniga medarbetare. Uppdraget är på heltid och arbetspassen är förlagda till ca 6.00-15.00 måndag-fredag.

Kunskaper för uppdraget

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en samarbetsorienterad och lyhörd person med känsla för service. Du är effektiv men samtidigt noggrann och ansvarfull. Utöver detta är du kundorienterad och kommunikativ då rollen innebär en hel del kundkontakter. Slutligen är du resultatinriktad, uthållig, strukturerad och affärsmässig.

Du har gymnasial utbildning, B-körkort samt god datavana. Det är viktigt att du inte är rädd för att ”hugga i” eftersom arbetet kräver vissa fysiska moment. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och kundvård, gärna inom dagligvaruhandeln. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Låter detta som något för dig? Sök då direkt, urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!