Legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården i särskilt boende


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

I Malmö stad så utvecklar vi och levererar omsorgstjänster efter människors behov och samhällets önskemål. Vi drivs av viljan att ge våra brukare ökad livskvalitet och en bra vardag.

Vad är det bästa med att jobba som sjuksköterska i hemsjukvården hos oss?
”Vi är en bra arbetsgrupp med varierande ålder bland oss, allt från relativt nyutexaminerade sjuksköterskor till de som närmar sig pensionsålder. Vi har en kärna av medarbetare som arbetat här längre och de som tillkommit på senare tid. Det ger oss en kombination av erfarenhet och nytänkande som är mycket värdefullt. Det ger mig och kollegorna en möjlighet att lära oss mycket av varandra. Här är öppen klimat där det finns utrymme att ställa frågor” berättar Anders, en av våra sjuksköterskor. Sjuksköterskorna finns samlade under en gemensam chef.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska leder och planerar du självständigt det medicinska omvårdnadsarbetet för att brukarna ska få den hälso-och sjukvård de behöver. Du bedömer och genomför medicinsk behandling och omvårdnadsinsatser enligt gällande lagstiftning samt utför för yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Du ger stöd och handleder omvårdnadspersonalen i deras yrkesutövning samt planerar och utvecklar vården. Du arbetar nära sektionschef, rehab personal och omvårdnadspersonal i tvärprofessionella team. Du ska genom ett professionellt förhållningssätt vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra mot uppsatta mål och i ditt arbete visa att brukarnas behov prioriteras högt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom vård av äldre. Meriterande är det om du har erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet.

Du ska ha ett särskilt intresse av att arbeta med äldre. Du är mån om kvalitet och brukarnas säkerhet. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och kan prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du är engagerad och att du gärna bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är van vid självständigt arbete men även en god samarbetsförmåga är meriterande. Du har ett stort intresse för och god förmåga att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Du utmanas av situationer där nytänkande och kvalitet behövs.
Du har god datavana samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Vi erbjuder dig introduktion av en mycket erfaren kollega. Längden på introduktion och innehåll bestämmer vi tillsammans.
Det är viktigt för oss att ha kompetenta, välutbildade och stimulerade kollegor och därför satsar vi på utbildning/kompetensutveckling för både de erfarna och mindre erfarna sjuksköterskor.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Schema.  Dagtid med viss helgtjänstgöring

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Möjlighet till önskad sysselsättningsgrad finns enligt Malmö stads riktlinjer.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2017-10-31

Referensnummer: 175-17-109

Kontaktpersoner
  • Emica Silow
  • Sektionschef
  • 0723-58 15 97

Fackliga företrädare

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med Din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Legitimerade sjuksköterskor till hemsjukvården i särskilt boende !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs

Jobbrekommendationer