Legitimerad sjuksköterska till Funktionsstödsförvaltningen


Arbetsplatsbeskrivning

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Var med och arbeta för ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! Den 1 maj bildades den nya funktionsstödsförvaltningen. Malmö stad kraftsamlar därmed för att ge ännu bättre stöd och service till brukare i samverkan med dem och deras intresseorganisationer. Utvecklingsområden är rätt till en god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.


Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska i Funktionsstödsförvaltningen ansvarar du för omvårdnaden, vilket innebär att självständigt bedöma, genomföra och utvärdera omvårdnadsinsatser riktade till målgruppen. Du leder, organiserar, planerar, prioriterar och samordnar omvårdnadsarbetet och ansvarar också för medicinska åtgärder.
Målgrupper i Funktionsstödsförvaltningen är LSS, boendestöd, socialpsykiatri, personlig assistans och svårt sjuka barn.
Du kommer att samarbeta med fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, biståndshandläggare, chefer och omvårdnadspersonal, och ansvarar för omvårdnadskompetensen i teamarbetet. Du samverkar med primärvård, slutenvård och andra aktörer utifrån en helhetsyn på patienten. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra och medverka vid vårdplaneringar, delta i nätverk med mera.
Som sjuksköterska handleder och utbildar du medarbetare i omvårdnad samt i medicinska arbetsuppgifter.
Du deltar aktivt i utvecklingsarbeten för att förbättra vår verksamhet


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hemsjukvård och arbete med personer med intellektuell funktionsnedsättning och inom målgruppen socialpsykiatri/personer med psykisk ohälsa. Har du arbetat med gruppen personlig assistans och svårt sjuka barn är detta en merit.

Det är också positivt om du är specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård, med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, med inriktning mot vård av äldre eller distriktssköterska, och om du har förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel/diabeteshjälpmedel/läkemedel.

Vi ser också gärna att du har vana av att arbeta i IT stöden Procapita, Pascal och Mina Planer


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. 38,25 / 38,25

Löneform: Månadslön.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Antal platser: 3

Ansökan
Ansök senast: 2017-11-11

Referensnummer: 177-26

Kontaktpersoner
  • Eleonora Holmberg Allansson
  • Sektionschef
  • 0734-089690

Fackliga företrädare
  • Moana Zillén
  • Vårdförbundet
  • 040-34097/ 0709-845339

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Vi tillämpar löpande rekrytering.

Ansökningshandlingar som inkommer till Malmö stad är allmänna handlingar och offentliga enligt offentlighetsprincipen

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Om oss

Det är här det händer!
Malmö växer kraftigt och nästan hälften av alla Malmöbor är under 35 år. För oss är det viktigt med möten, mångfald och möjligheter för att skapa framtidens Malmö. Visste du att vi söker över 2000 tjänster varje år och har över 400 olika yrken? Vi tror att du som söker dig till oss vill vara med och bygga vidare på en av Sveriges mest dynamiska städer. #Malmö

Väx med din uppgift
Malmö stad är en av de största arbetsgivarna i Skåne och alla medarbetare påverkar och formar Malmös framtid varje dag. Det handlar om att tillsammans skapa välfärd och hållbar utveckling genom arbete inom förskola, fritid, skola, äldreomsorg, verksamhet för personer med funktionshinder, miljö-, trafik-, bostads- och stadsplanering, kultur, socialtjänst och många andra områden.

Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling och därför tycker vi att vi kan kalla oss framtidens arbetsplats. Som medarbetare hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad!

Med Malmöborna i fokus
Gemensamt för alla verksamheter är att ge Malmöborna service av hög kvalitet. Det ställer krav på organisationen. Omvärlden förändras i allt snabbare takt. Vi måste ständigt vara beredda att ifrågasätta, förnya och utveckla vår organisation och våra verksamheter till nytta för Malmöborna. Våra värderingar bygger på människors lika värde, med Malmöbon i fokus.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss?
Följ oss på Instagram @jobba_i_malmostad En ny medarbetare tar över kontot varannan vecka och berättar själv hur det är att jobba i Malmö stad. Du kan också gå in och läsa mer på www.malmo.se/jobbaimalmostad


Legitimerad sjuksköterska till Funktionsstödsförvaltningen !

Påbörja din ansökan till denna tjänst vid att ange din e-postadress nedan.

Klicka sedan på Fortsätt för att komma vidare till ansökningssidan på arbetsgivarens egen webbplats för att slutföra din ansökan.

Genom att ange din e-postadress nedan godkänner du att CareerBuilder kan kontakta dig angående detta jobb och andra jobberbjudanden

E-postadressen är ej giltig E-post behövs